Διαβάστε για τους διαγωνισμούς του Δήμου Κέρκυρας
Διαβάστε για τους διαγωνισμούς του Δήμου Κέρκυρας
ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
Διαβάστε για τις δημοπρασίες εκμίσθωσης Δήμου Κέρκυρας

Newsletter
*

 
Πρόσφατα Νέα & Ανακοινώσεις
Πρόσφατα Δελτία Τύπου
 • 21-11-2017, 7o Χορωδιακό Φεστιβάλ - Χορωδιακή Γιορτή 2017

  Η Ένωση Χορωδιών Νομού Κέρκυρας διοργανώνει από 24 έως και 27 Νοεμβρίου 2017 το 7ο Χορωδιακό της Φεστιβάλ - Χορωδιακή Γιορτή 2017, στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας.
  Ώρα έναρξης κάθε ημέρα 7.30 μ.μ. Η είσοδος είναι ελεύθερη.
  Το πρόγραμμα παρουσίασης των Χορωδιών έχει ως εξής:
   

 • 21-11-2017, «ΑΣΚΗΤΙΚΗ» ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Παρασκευή 1 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017, στις 21:00 Σε συνεργασία με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κέρκυρας
  Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος παρουσιάζει την «Ασκητική»(Salvatoresdei) του Νίκου Καζαντζάκη, σε σκηνοθεσία  AνδρέαΚουτσουρέληπου συνεχίζει τον επιτυχημένο κύκλο παραστάσεωντην Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου, στις 21.00στο Δημοτικό Θέατρο Κέρκυρας, σε συνεργασία με το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κέρκυρας
 • 20-11-2017, Η Κέρκυρα δεν εξαιρείται απο τις αποζημιώσεις
  Σχετικά με διάφορα δημοσιεύματα ότι η Κέρκυρα  εξαιρείται από τις αποζημιώσεις για τις καταστροφές από τα ακραία καιρικά φαινόμενα,  για την αποκατάσταση της αλήθειας, θέλουμε  να ενημερώσουμε ότι συνεχίζεται η καταγραφή  στις πληγείσες περιοχές, κυρίως στη Νότια Κέρκυρα. Μετά την ολοκλήρωση των στοιχείων που συλλέγονται  από τις αρμόδιες επιτροπές  θα ανακοινωθεί και το ύψος των αποζημιώσεων  για την Κέρκυρα από τα συναρμόδια Υπουργεία.
 • 20-11-2017, Σε ημερίδα στις Βρυξέλλες ο Δήμαρχος για τη διαχείρηση των αποβλήτων
  Στις Βρυξέλλες θα βρίσκεται  αύριο ο Δήμαρχος Κέρκυρας Κώστας Νικολούζος, ύστερα από πρόσκληση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, μέσω του Αναπληρωτή Υπουργού  Περιβάλλοντος και Ενέργειας   Σωκράτη  Φάμελλου,  προκειμένου να παρακολουθήσει την ημερίδα  για την διαχείριση των δημοτικών  αποβλήτων  και την πρόληψη δημιουργίας αποβλήτων.
 • 20-11-2017, 2η Συνάντηση των Μουσείων της Κέρκυρας
   
  Την περασμένη Παρασκευή 17 Νοεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στην Πινακοθήκη Δήμου Κέρκυρας, η δεύτερη συνάντηση των Μουσείων της Κέρκυρας,  κατά την διάρκεια της οποίας συζητήθηκε μεταξύ άλλων η μορφή και τρόπος οργάνωσης του δικτύου.
Πρόσφατοι Διαγωνισμοί